Masterclasses & Intensives
Our masterclasses & intensives give us the chance to take our students on a deeper journey within specific areas of Yoga, Meditation and Healing.
- Current Yoga Teacher Trainee’s: 20% discount. Contact us if you need the discount code.
NB. Non-refundable if cancelled less than 24 hours notice.
For more information email: firstname.lastname@example.org
Classes and Times are subject to change so please check our website periodically.
Brisbane - Kangaroo Point
|Asana Lab Workshop (75 min, $25)||Last Saturday of each month 8:30am to 9:45am||Caroline Vega|
|Yoga Nidra & Sound Healing (2 hours, $35)||Friday 28th April, 6:30pm to 8:30pm||Caroline Vega|
|Cacao Ceremony & Heart Openers (2 hours, $35)||Sunday 21st May, 5:30pm to 7:30pm||Caroline Vega|
|Women's Circle Chakra Series - Root (2 hours, $40)||Friday 16th June, 6:30pm to 8:30pm||Jen Greenslade|
|Laughing Yoga (90 min, $25)||Friday 7th July, 6:30pm to 8pm||Kate Headington|
|Women's Circle Chakra Series - Sacral (2 hours, $40)||Friday 21st July, 6:30pm to 8:30pm||Jen Greenslade|
|Mini-Retreat, Hot Stones & Restorative Yoga with Sound Healing (2 hours, $65)||Sunday 23rd July, 5:30pm to 7:30pm||Caroline Vega and Vera Caserio|
|Ecstatic Yoga Dance Flow (90 min, $25)||Friday 4th August, 6:30pm to 8pm||Kate Headington|
|Reiki Level 1 Certification & Attunement (4.5 hours, $215)||Sunday 13th August, 11:30am to 4pm||Caroline Vega|
|Day Retreat - Journey Through Meditation (6 hours, $170 or $300 for 2)||Sunday 10th September, 9am to 3pm||Caroline Vega and Becca Holdorf|